Tank Girl

Detta var en kul plåtning jag gjorde med modell Sofie nu i början av 2017. Det var ganska råkallt men det syns inte på Sofie som gjorde en strålande insats. Temat är typ post-apokalyptiskt inspirerat från Mad Max och senare fick jag veta om att bilderna liknade en tecknad serie och  film, Tank Girl, därav bildtiteln.

Sofie har stylat, fixat outfit och sminkat sig själv. Jag har tillverkat vapnet av lite skrot som några rörpipor och lite annat skrammel.

Röken är från en rökpatron och vi gjorde plåtningen vid några gamla stridsvagnshinder i betong. Bländare 2.8 och slutartid 1/60s. användes på de flesta bilder då det var januarimörkt fastän  detta är under dagtid. 1200Ws blixten fick gå på lägsta effekt och till och med det var lite för starkt så fick ställa den ganska långt ifrån. Ljusomformaren som användes var  min 120 cm octabox med dubbla diffusionsdukar.

 

 

This entry was posted in BTS, Fantasy, fotosession, Fotoutrustning, Ljussättning, Norduppland, On-location, Portfolio, Skutskär, Vinter and tagged , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>