Den röda cykeln

Från en plåtning i mitten av juli då Just Jaz kom förbi och vi gjorde några olika tema. Här använde vi oss av en ny röd cykel, lite leenden, skrubbsår (Just Jaz hade varit med om en cykelolycka några dar tidigare), en “feel good session” helt enkelt. Aneta var MUA och jag, Patrik Blom plåtade och retuscherade. Just Jaz var modellen och här är hennes hemsida/portfolio: http://justjaz.weebly.com/ Ett kul samarbete med en bra modell, kontakta henne om ni vill få bra bilder.

 


This entry was posted in fotosession, On-location, Skutskär. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>