Fashion i Falun

 

Jag är nyss hemkommen från Falun där jag var och fotograferade Lisa, det här är en av tre olika sessioner vi gjorde. Lämnar även med en BTS-bild som visar ljussättningen, en Canon 580 EX II kamerablixt längs till vänster för att lysa upp lite inne på väggen. En 1200Ws blixt med IKEA Foto lampskärm som keylight på Lisa. Eftersom solen lyste starkt från höger rakt i ansiktet på Lisa så fick hennes kille agera assistent och hålla i en diffusor till höger.

 

 

This entry was posted in BTS, Falun, fotosession, Fotoutrustning, Ljussättning, On-location. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>