Skateboardplåtning

Idag var familjen iväg och plåtade lite skateboardbilder med vår dotter Veronika. Det blev test av den nya 1200Ws blixten, funkade bra trotts att den inte har så snabb brinntid. Bilderna är tagna i solsken, titta på skuggorna på lampan (i bilden ovan), den svagare skuggan är den som solen gör, den kraftigare skuggan är den som blixten gör, vi lyckades alltså lysa starkare än solen med blixten. Jag blev också med på en bild där Aneta är fotografen, var länge sen jag skatade.

 

 

This entry was posted in fotosession, Fotoutrustning, Norduppland, On-location, Sport. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>