Svenska Skidspelen 2013

Idag så var vi till Svenska Skidspelen och säsongsavslutningen för världscupen i Falun. Det var ett fantastiskt väder och härligt att stå där utefter spåren. På programmet var det jaktstart 10km fristil för damer och 15 km för herrar. Marit Björgen hade minuten och 20 sekunder till godo på Johaug som startade tvåa (Kowalczyk startade inte) och 6 sekunder bakom Johaug startade Charlotte Kalla. Som de tre första tjejerna startade kom de också slutligen i mål. Extra kul att Kalla efter en medioker säsong äntligen fick stå på pallen i ett världscupslopp. Imorgon laddar jag upp herrarnas bilder.

 

This entry was posted in Längdskidor, Sport, Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>