Butchermania


Modell, galning med yxa: jag; Modell, offer: jag; Fotograf: jag; Grafiker; jag
 

Kikar på gamla bilder och hittade bl.a. denna som kanske kan passa bra nu vid Halloween. Tanken var att försöka få till en bild som liknar en filmaffisch för en gammal kass B-film. Gjorde iordning denna när jag tränade på det här med montage i Photoshop. Hade ingen modell tillhanda just då utan var tvungen att använda mig själv som modell. Lite bättre fit var jag då för två år sedan också ser det ut som, kanske dags att börja träna och äta något mindre.

This entry was posted in Fantasy, fotosession, Redigering. Bookmark the permalink.

2 Responses to Butchermania

  1. Thomas Dahl says:

    Häftig bild, snyggt utfört i alla steg, modelarbete, fotat och fotbearbetning! :)

  2. Marie Björk says:

    Inte visste jag att jag hade en sådan snygg bror (hm bakifrån) Nä, skämt och sido, jättefint foto inkl modeller, bakgrund och ja, allt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>